Beste toekomstige brugklasser

26 januari 2021

Er gaat een wereld voor je open als je naar het voortgezet onderwijs gaat. Op het Maimonides begeleiden we jou bij alle nieuwe stappen. Zo kun je er zeker van zijn dat je je snel thuis voelt.

Graag willen we jou laten ervaren dat onze school, een superschool is. Je bent dan ook welkom @ JSG Maimonides! Meld je voor onderstaande activiteiten aan via: welkom@jsgmaimonides.nl!   

  1. Op dinsdagavond 9 februari om 19:00 uur organiseren we een online open avond. We vertellen je dan graag meer over onze school. Maar hé, we gaan ook wat doen hoor! Verder kun je je vragen stellen aan docenten of kinderen die al op het Maimonides zitten. Ben jij erbij samen met je ouders?   
  2. Op Maimonides is er ook ruimte voor je talent! Mis daarom de digitale lesjesmiddag niet. Op vrijdag 12 februari om 15:00 uur geven we speciaal voor achtstegroepers lessen in de verdiepingsklassen: Beth Einstein, Beth Chagall, Beth Macabbi en Beth Spinoza.   
  3. Alsof dit nog niet genoeg is, willen we jou ook de gelegenheid geven om vanuit thuis op je bank een rondleiding te geven op onze school. Huh, hoe? Als je je hebt aangemeld, houd je mailbox in de gaten om op de hoogte te blijven!    
  4. Wil je – samen met je ouders – een gesprek met een van de docenten of een leerling op onze school. Ook dat kan! Stuur gerust een berichtje naar: welkom@jsgmaimonides.nl.  

 Je bent welkom @ JSG Maimonides!

 

Media
  • Foto Brugklas