AANMELDINGEN

Beste nieuwe brugklasser!

De aanmeldfase voor de lotingsprocedure in ELK is afgerond en nu is het wachten aangebroken totdat de loting is voltooid. De loting wordt bekend gemaakt op donderdag 6 april. Aangezien het dan de eerste dag Pesach is, zullen jullie van ons op zondag 9 april een bericht ontvangen over de plaatsing bij ons op school. 

Het Maimonies biedt onderwijs op hoge kwaliteit in  kleine klassen. We zijn goed in het omgaan met verschillen en zijn flexibel in onze pedagogisch-didactische aanpak. 

Zit je in groep 8 en wil je volgend jaar naar het Maimonides? Elk jaar in maart kunnen ouders en leerlingen uit Amsterdam en omgeving zich digitaal aanmelden via ELK. Het aanmelden van leerlingen die niet binnen Groot-Amsterdam wonen verloopt via onze coördinator Yinon Walg. De formulieren kunnen per e-mail worden verzonden aan welkom@jsgmaimonides.nl

Ook als je vanuit een andere middelbare school de overstap naar Maimonides wil maken, ben je van harte welkom op onze school.

Heb je vragen of wil je een persoonlijke afspraak maken om eens op onze school te komen kijken? Stel ze gerust via welkom@jsgmaimonides.nl.